“Ракумінцид NEW” отрута для мишей і щурів Мікс зі смаком арахісу, бекону та сиру відро 1 кг (Круг)
Ціна 155,00 ₴
Доставка
У відділення / поштомат "Нова пошта"
За тарифами перевізника
У відділення "Укрпошта"
За тарифами перевізника
Країна виробник | Україна |
---|---|
Тип засобу | Гранули |
Принцип дії | Хімічний |
Застосування | На відкритому повітрі або всередині приміщення |
Вага | 1000 г |
СКЛАД
1 кг препарату містить:
- діюча речовина (бромадіолон) – 0,005%
ФАРМАКОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ
Діюча речовина приманки ракумінцид – бромадіолон. Це антикоагулянт кумаринового ряду, другого покоління. Діє на синтез протромбіну, що веде до порушення механізму згортання крові та підвищення проникності судин, спричиняючи повільну загибель від кровотечі.
Гризуни гинуть через 3-5 діб.
Принада містить бітрекс – гіркий компонент, який запобігає поїданню приманки домашніми тваринами та птахами.
ПОКАЗАННЯ ДО ЗАСТОСУВАННЯ
Знищення гризунів: сірих щурів і мишей домашніх.
ЗАСТОСУВАННЯ ТА ДОЗУВАННЯ
Приманку ракумінцид (кукурудзяні пластівці з арахісовим смаком) розкладають біля місць можливого поширення гризунів.
- Для щурів в одне місце кладуть 50-100 г (відповідає 3-6 столовим ложкам) приманки з інтервалом 5-10 м між порціями.
- Для мишей – 10-50 г (відповідає 1-3 столовій ложці) приманки з інтервалом 2-5 м між порціями.
Розкладену приманку ракумінцид періодично перевіряють і за необхідності поповнюють доти, доки вони не залишаться недоторканими (при знищенні щурів – не менше 10 діб, при знищенні мишей – 20 діб).
ПРОТИПОКАЗАННЯ
Не застосовувати для нецільових тварин.
Забороняється застосовувати в місцях зберігання харчових продуктів і кормів для тварин, а також на території дитячих установ.
ЗАСТЕРЕЖЕННЯ
Препарат є токсичним для людей.
Не торкатися приманки незахищеними руками.
Після роботи руки ретельно вимити з милом.
Принаду розкладають у місця недоступні для дітей, сільськогосподарських і домашніх тварин.
ФОРМА ВИПУСКУ
Відро, 1 кг.
УМОВИ ЗБЕРІГАННЯ
Зберігати в сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці, окремо від харчових продуктів, за температури від 5 до 35°С.
ТЕРМІН ПРИДАТНОСТІ
2 роки від дати виготовлення.
